9 Ocak 2014 Perşembe

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 15:02 No comments
Mutfak: Türk
Süre:

MALZEMELER

1 Paket Margarin
2 Su Bardagi Süt
3 Su Baragi Un
1 Adet Yumurta
Serbet Için:
500 gr Seker
1,5 Su Bardagi Su

YAPILIŞ TARİFİ

Önce serbeti hazirlayin.Bunun için seker ve 1.5 su bardagi suyu
kaynatin.Limon suyunu ilave edin.
Derin bir kapta margarini eritin.Sütü ekleyin.Kaynadiktan sonra altini
kapatin.Unu azar azar ekleyin.Sürekli karistirarak hamur yapin.Hamur
ilininca,yumurtayi ekleyin.Iyice yogurun.Hamuru firin kabina yayin.Elinizle
düzeltin.Biçakla baklava dilimleri seklinde kesin.
Önceden isitilmis 180 dereceli firinda üzeri kizarana dek pisirin.Firindan
çikinca üzerine soguk serbet gezdirin.4 saat dinlendirip,servis yapin

0 yorum:

Yorum Gönder