4 Ocak 2014 Cumartesi

Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

150 gr but
20 gr tereyağı
Yarım domates
3 dilim lavaş ekmegi
2 adet sivri biber

YAPILIŞ TARİFİ

Kuzu etlerini çöp şişe dizerek ızgarada pişirin. Bir kapta tereyağını eriterek
lavaşları içerisinde ısıtın.
Pişirmiş olduğunuz şişleri servis tabağına alarak yanına pilav, domates ve

közde pişirilmiş biber koyun. Sıcak olarak servise sunun.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

02:18 Unknown
Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

150 gr but
20 gr tereyağı
Yarım domates
3 dilim lavaş ekmegi
2 adet sivri biber

YAPILIŞ TARİFİ

Kuzu etlerini çöp şişe dizerek ızgarada pişirin. Bir kapta tereyağını eriterek
lavaşları içerisinde ısıtın.
Pişirmiş olduğunuz şişleri servis tabağına alarak yanına pilav, domates ve

közde pişirilmiş biber koyun. Sıcak olarak servise sunun.
Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr. Margarin

YAPILIŞ TARİFİ

1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla
karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini
alalım.Tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu
ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya
kadar orta ateşte pişirelim.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile

birlikte servis yapalım.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

02:12 Unknown
Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr. Margarin

YAPILIŞ TARİFİ

1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla
karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini
alalım.Tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu
ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya
kadar orta ateşte pişirelim.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile

birlikte servis yapalım.
Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

½ Çorba Kaşığı Margarin
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
150 gr Kıyma
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Adet Kereviz
2 Adet Orta Boy Pırasa
1 Adet Patates
½ Çorba Kaşığı Salça
3 Diş Sarmısak
Tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Tencereye margarini ve sıvı yağı alıp, kızdıralım. Kıymayı ve küçük küçük
kesilmiş soğanı ilave edelim. Soğanlar şeffaflaşana dek kavuralım.
Havucun kabuklarını bir bıçak yardımıyle kazıyalım ve küp şeklinde
doğrayalım. Küp şeklinde kestiğimiz kerevizlerle birlikte tencereye
aktaralım. Arada bir tahta kaşıkla çevirerek, sebzelerin yumuşamasını
sağlayalım.
3 dakika sonra 1 cm aralıklarla doğradığımız pırasaları ekleyelim.
Tencerenin kapağını örterek 3-4 dakika pişirelim. Küp şeklinde kesilmiş
patatesi, sulandırdığımız salçayı, dövülmüş sarmısakları ilave edelim.

Tuzunu ayarlayalım. Bir taşım kaynatıp, servis yapalım

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

02:06 Unknown
Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

½ Çorba Kaşığı Margarin
½ Çay Bardağı Sıvı Yağ
150 gr Kıyma
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Adet Kereviz
2 Adet Orta Boy Pırasa
1 Adet Patates
½ Çorba Kaşığı Salça
3 Diş Sarmısak
Tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Tencereye margarini ve sıvı yağı alıp, kızdıralım. Kıymayı ve küçük küçük
kesilmiş soğanı ilave edelim. Soğanlar şeffaflaşana dek kavuralım.
Havucun kabuklarını bir bıçak yardımıyle kazıyalım ve küp şeklinde
doğrayalım. Küp şeklinde kestiğimiz kerevizlerle birlikte tencereye
aktaralım. Arada bir tahta kaşıkla çevirerek, sebzelerin yumuşamasını
sağlayalım.
3 dakika sonra 1 cm aralıklarla doğradığımız pırasaları ekleyelim.
Tencerenin kapağını örterek 3-4 dakika pişirelim. Küp şeklinde kesilmiş
patatesi, sulandırdığımız salçayı, dövülmüş sarmısakları ilave edelim.

Tuzunu ayarlayalım. Bir taşım kaynatıp, servis yapalım
Mutfak: Baska
Süre: 10-20dk

MALZEMELER

2 adet pancar
4 adet taze sogan
4 adet domates
1 dis sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı zencefil
1 çorba kaşığı nar eksisi
Tuz, karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Pancari soyup, halka seklinde doğrayın. 
Sarımsağı dövün. 
Taze soğanları ve domatesleri iri doğrayın. 
Bir tavada sıvı yağı kızdırın, pancarı, taze soğanı ve sarımsağı ilave edin. 
3 dakika sote edin. 
Domates, zencefil, nar eksisi, tuz ve karabiberi ekleyin. 
5 dakika daha pişirin.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

02:03 Unknown
Mutfak: Baska
Süre: 10-20dk

MALZEMELER

2 adet pancar
4 adet taze sogan
4 adet domates
1 dis sarımsak
2 çorba kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı zencefil
1 çorba kaşığı nar eksisi
Tuz, karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Pancari soyup, halka seklinde doğrayın. 
Sarımsağı dövün. 
Taze soğanları ve domatesleri iri doğrayın. 
Bir tavada sıvı yağı kızdırın, pancarı, taze soğanı ve sarımsağı ilave edin. 
3 dakika sote edin. 
Domates, zencefil, nar eksisi, tuz ve karabiberi ekleyin. 
5 dakika daha pişirin.

3 Ocak 2014 Cuma

Mutfak: Türk
Süre: 40 dk

MALZEMELER

1 bardak pirinç için : 4 orta boy sogan
1 su bardagi zeytinyagi
50 gram dolmalik fistik
50 gram üzüm
1 tatli kasigi yenibahar
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi kekik
1 çay kasigi kuru nane
2 su bardagi pirinç için : 1 kilo dolmalik yesil biber ya da asma yapragi
veya 1 kilo pazinin yapragi
3 adet kesmeseker

YAPILIŞ TARİFİ

Yag tencereye konur. Ince kiyilmis sogan ve fistik ilave edilip 1-2 dakika
hafifçe çevrilir. Ayiklanmis, yikanmis pirinç de ilave edilip sadece 1-2 kez
daha çevrilir. Yikanmis ve saplari çikarilmis üzüm, yenibahar, seker, tuz,
kekik, nane de eklenip 1-2 defa da bu sekilde karistirilir ve tencerenin
kapagi kapatilip atesten alinir. Dolmanin içi soguyunca, ayiklanip
yikanmis, kapaklari kesilmis ve içi temizlenmis olan dolmalik biberlere bu
malzeme doldurulur. Domatesin kabuklari kesilerek biberler üzerine
kapanir ve malzeme bitinceye kadar biberler doldurulur. Alti düz bir
tencereye yanyana gelecek sekilde dizilir. 1,5 bardak kadar su konulur ve
orta hararette yarim saat kadar pisirilir. Ilindiktan sonra tencereden alinip
servis tabagina konulur.
Not: Servis tabagina alinan dolmalarin daha lezzetli ve parlak görünmesi
için yarim limonun suyu bir kahve fincani zeytinyagi ile çirpilip dolmanin

üzerine gezdirilebilir. Limon dilimleriyle süslenebilir

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

01:26 Unknown
Mutfak: Türk
Süre: 40 dk

MALZEMELER

1 bardak pirinç için : 4 orta boy sogan
1 su bardagi zeytinyagi
50 gram dolmalik fistik
50 gram üzüm
1 tatli kasigi yenibahar
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi kekik
1 çay kasigi kuru nane
2 su bardagi pirinç için : 1 kilo dolmalik yesil biber ya da asma yapragi
veya 1 kilo pazinin yapragi
3 adet kesmeseker

YAPILIŞ TARİFİ

Yag tencereye konur. Ince kiyilmis sogan ve fistik ilave edilip 1-2 dakika
hafifçe çevrilir. Ayiklanmis, yikanmis pirinç de ilave edilip sadece 1-2 kez
daha çevrilir. Yikanmis ve saplari çikarilmis üzüm, yenibahar, seker, tuz,
kekik, nane de eklenip 1-2 defa da bu sekilde karistirilir ve tencerenin
kapagi kapatilip atesten alinir. Dolmanin içi soguyunca, ayiklanip
yikanmis, kapaklari kesilmis ve içi temizlenmis olan dolmalik biberlere bu
malzeme doldurulur. Domatesin kabuklari kesilerek biberler üzerine
kapanir ve malzeme bitinceye kadar biberler doldurulur. Alti düz bir
tencereye yanyana gelecek sekilde dizilir. 1,5 bardak kadar su konulur ve
orta hararette yarim saat kadar pisirilir. Ilindiktan sonra tencereden alinip
servis tabagina konulur.
Not: Servis tabagina alinan dolmalarin daha lezzetli ve parlak görünmesi
için yarim limonun suyu bir kahve fincani zeytinyagi ile çirpilip dolmanin

üzerine gezdirilebilir. Limon dilimleriyle süslenebilir
Mutfak: Türk
Süre: 45 dk

MALZEMELER

3 adet kereviz
2 adet havuç
100 gram kadar bezelye
1,5 limonun suyu
1 bas sogan veya 6 adet arpacik sogan
6 adet kesmeseker
Yeterince tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Kerevizler ayiklanir, yikanir, kabuklari soyulduktan sonra ortadan ikiye
bölünür ve 1 limonu kullanarak yaptigimiz limonlu suya atilir. Diger
taraftan temizlenmis yikanmis havuç tavla zari büyüklügünde küp küp
kesilir, bezelye de ilave edilerek limonlu sudan çikarilmis ve alti düz bir
tencereye yerlestirilmis kerevizlerin içlerine doldurulur. Artan malzeme
tencerenin etrafina serpistirilir. Herbir kerevizin üzerine 1 kesmeseker
konur. Yarim limon suyu ile zeytinyagi çirpilir ve kerevizlerin üzerine
dökülür. Ayrica 1,5 çay bardagi daha su ilave edilir. Tuz eklenir. Kapagi hiç

açilmadan 25-30 dakika orta ateste pisirilir. Ilindikta sonra servis yapilir.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

01:20 Unknown
Mutfak: Türk
Süre: 45 dk

MALZEMELER

3 adet kereviz
2 adet havuç
100 gram kadar bezelye
1,5 limonun suyu
1 bas sogan veya 6 adet arpacik sogan
6 adet kesmeseker
Yeterince tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Kerevizler ayiklanir, yikanir, kabuklari soyulduktan sonra ortadan ikiye
bölünür ve 1 limonu kullanarak yaptigimiz limonlu suya atilir. Diger
taraftan temizlenmis yikanmis havuç tavla zari büyüklügünde küp küp
kesilir, bezelye de ilave edilerek limonlu sudan çikarilmis ve alti düz bir
tencereye yerlestirilmis kerevizlerin içlerine doldurulur. Artan malzeme
tencerenin etrafina serpistirilir. Herbir kerevizin üzerine 1 kesmeseker
konur. Yarim limon suyu ile zeytinyagi çirpilir ve kerevizlerin üzerine
dökülür. Ayrica 1,5 çay bardagi daha su ilave edilir. Tuz eklenir. Kapagi hiç

açilmadan 25-30 dakika orta ateste pisirilir. Ilindikta sonra servis yapilir.
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

Sade Hamur Malzemesi:
3 Su Bardağı Un
2 Yumurta
1.5 Çay Bardağı Su
1 TatlıKaşığı Sirke
9 Çorba Kaşığı Margarin
1/2 Çay Kaşığı Tuz
Hindistancevizli Hamur Malzemesi:
4 Çorba Kaşığı Margarin
1.5 Çay Bardağı Pudra Şekeri
1 Su Bardağı Un
1/2 Çay Kaşığı Vanilya
1/2 Su Bardağı Hindistancevizi
İç Malzemesi:
2 Çay Bardağı Tozşeker
6 Yumurta Akı
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Hindistancevizi
1 Tatlı Kaşığı Sirke

YAPILIŞ TARİFİ

Sade hamur malzemelerinden un,su,yumurta,sirke,tuz ve 3 çorba kaşığı
margarini karıştırıp yoğurun.Hazırladığınız hamuru 15
dk.dinlendirin.Dinlenen hamuru tezgah üzerine yayın.6 çorba kaşığı
margarini üzerine yayarak hamuru ikiye katlayın.Hamuru dikdörtgen açın
ve beşe katlayın.Bu işlemi bir kez daha tekrar edin.Hamuru beşe
katlanmış olarak 30 dk dinlendirin.
Hindistancevizli hamur için;margarin,pudra şekeri,vanilya,un ve
hindistancevizini karıştırıp yoğurun.İç malzemesi için
hindistancevizi,şeker,yumurta akı ve teryağını kısık ateşte şeker eriyinceye
kadar karıştırın.Karışıma sirke ve tuzu da ekleyerek 2 dk. Daha
karıştırın.Hazırladığınız sade hamuru tezgahın üstüne açıp,hindistancevizli
hamuru üzerine yayın.
Hamuru ikiye katlayın.Dikdörtgen açarak beşe katlayıp yarım santim
kalınlığında açın.İç malzemesini açtığınız hamurun üzerine yayın.Hamuru
dikdörtgen veya yuvarlak keserek 180 derecede 10 dk.pişirin.Pişirdiğiniz

kurabiyeleri hindistancevizi ile süsleyerek servise sunun.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

00:25 Unknown
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

Sade Hamur Malzemesi:
3 Su Bardağı Un
2 Yumurta
1.5 Çay Bardağı Su
1 TatlıKaşığı Sirke
9 Çorba Kaşığı Margarin
1/2 Çay Kaşığı Tuz
Hindistancevizli Hamur Malzemesi:
4 Çorba Kaşığı Margarin
1.5 Çay Bardağı Pudra Şekeri
1 Su Bardağı Un
1/2 Çay Kaşığı Vanilya
1/2 Su Bardağı Hindistancevizi
İç Malzemesi:
2 Çay Bardağı Tozşeker
6 Yumurta Akı
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
1 Su Bardağı Hindistancevizi
1 Tatlı Kaşığı Sirke

YAPILIŞ TARİFİ

Sade hamur malzemelerinden un,su,yumurta,sirke,tuz ve 3 çorba kaşığı
margarini karıştırıp yoğurun.Hazırladığınız hamuru 15
dk.dinlendirin.Dinlenen hamuru tezgah üzerine yayın.6 çorba kaşığı
margarini üzerine yayarak hamuru ikiye katlayın.Hamuru dikdörtgen açın
ve beşe katlayın.Bu işlemi bir kez daha tekrar edin.Hamuru beşe
katlanmış olarak 30 dk dinlendirin.
Hindistancevizli hamur için;margarin,pudra şekeri,vanilya,un ve
hindistancevizini karıştırıp yoğurun.İç malzemesi için
hindistancevizi,şeker,yumurta akı ve teryağını kısık ateşte şeker eriyinceye
kadar karıştırın.Karışıma sirke ve tuzu da ekleyerek 2 dk. Daha
karıştırın.Hazırladığınız sade hamuru tezgahın üstüne açıp,hindistancevizli
hamuru üzerine yayın.
Hamuru ikiye katlayın.Dikdörtgen açarak beşe katlayıp yarım santim
kalınlığında açın.İç malzemesini açtığınız hamurun üzerine yayın.Hamuru
dikdörtgen veya yuvarlak keserek 180 derecede 10 dk.pişirin.Pişirdiğiniz

kurabiyeleri hindistancevizi ile süsleyerek servise sunun.
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

4 Adet Orta Boy Elma
3 Yemek Kaşıgı Toz Şeker
3 Su Bardağı Un
3 çorba kaşığı yoğurt
250 gr Margarin
1/2 Limon Suyu
l Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tarçın
1/2 Su Bardağı Ceviz İçi

YAPILIŞ TARİFİ

Elmaları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. 3 yemek kaşığı toz şekeri
ekleyip, suyunu çekinceye kadar 2-3 taşım kaynatın. Soğuyunca iri
çekilmiş ceviz içi ve tarçın koyun.
Diger tarafta unu eleyip ortasını açın. Yağ, limon suyu, yoğurt ve
kabartma tozu koyarak hamur yapın, Hamuru 10-15 dakika dinlendirin.
4 eşit parçaya bölün. Her parçayı yarım santim kalınlığında yuvarlak
yemek tabağı büyüklügünde açın. Önce ortadan ikiye, sonra da dörde ve
sekize bölerek 8 adet üçgen elde edin. Ortasına elmalı iç koyup uçlarını
ortadan birleştirerek bohça yapın.
Sonra yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede önceden ısıtılmış
fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine pudra
şekeri eleyip servise sunun

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

00:21 Unknown
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

4 Adet Orta Boy Elma
3 Yemek Kaşıgı Toz Şeker
3 Su Bardağı Un
3 çorba kaşığı yoğurt
250 gr Margarin
1/2 Limon Suyu
l Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tarçın
1/2 Su Bardağı Ceviz İçi

YAPILIŞ TARİFİ

Elmaları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. 3 yemek kaşığı toz şekeri
ekleyip, suyunu çekinceye kadar 2-3 taşım kaynatın. Soğuyunca iri
çekilmiş ceviz içi ve tarçın koyun.
Diger tarafta unu eleyip ortasını açın. Yağ, limon suyu, yoğurt ve
kabartma tozu koyarak hamur yapın, Hamuru 10-15 dakika dinlendirin.
4 eşit parçaya bölün. Her parçayı yarım santim kalınlığında yuvarlak
yemek tabağı büyüklügünde açın. Önce ortadan ikiye, sonra da dörde ve
sekize bölerek 8 adet üçgen elde edin. Ortasına elmalı iç koyup uçlarını
ortadan birleştirerek bohça yapın.
Sonra yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede önceden ısıtılmış
fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine pudra
şekeri eleyip servise sunun
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

4 Adet Orta Boy Elma
3 Yemek Kaşıgı Toz Şeker
3 Su Bardağı Un
3 çorba kaşığı yoğurt
250 gr Margarin
1/2 Limon Suyu
l Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tarçın
1/2 Su Bardağı Ceviz İçi

YAPILIŞ TARİFİ

Elmaları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. 3 yemek kaşığı toz şekeri
ekleyip, suyunu çekinceye kadar 2-3 taşım kaynatın. Soğuyunca iri
çekilmiş ceviz içi ve tarçın koyun.
Diger tarafta unu eleyip ortasını açın. Yağ, limon suyu, yoğurt ve
kabartma tozu koyarak hamur yapın, Hamuru 10-15 dakika dinlendirin.
4 eşit parçaya bölün. Her parçayı yarım santim kalınlığında yuvarlak
yemek tabağı büyüklügünde açın. Önce ortadan ikiye, sonra da dörde ve
sekize bölerek 8 adet üçgen elde edin. Ortasına elmalı iç koyup uçlarını
ortadan birleştirerek bohça yapın.
Sonra yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede önceden ısıtılmış
fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine pudra

şekeri eleyip servise sunun.

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

00:15 Unknown
Mutfak: Diger
Süre: 60dk-Fazla

MALZEMELER

4 Adet Orta Boy Elma
3 Yemek Kaşıgı Toz Şeker
3 Su Bardağı Un
3 çorba kaşığı yoğurt
250 gr Margarin
1/2 Limon Suyu
l Paket Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı Tarçın
1/2 Su Bardağı Ceviz İçi

YAPILIŞ TARİFİ

Elmaları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyin. 3 yemek kaşığı toz şekeri
ekleyip, suyunu çekinceye kadar 2-3 taşım kaynatın. Soğuyunca iri
çekilmiş ceviz içi ve tarçın koyun.
Diger tarafta unu eleyip ortasını açın. Yağ, limon suyu, yoğurt ve
kabartma tozu koyarak hamur yapın, Hamuru 10-15 dakika dinlendirin.
4 eşit parçaya bölün. Her parçayı yarım santim kalınlığında yuvarlak
yemek tabağı büyüklügünde açın. Önce ortadan ikiye, sonra da dörde ve
sekize bölerek 8 adet üçgen elde edin. Ortasına elmalı iç koyup uçlarını
ortadan birleştirerek bohça yapın.
Sonra yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. 200 derecede önceden ısıtılmış
fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine pudra

şekeri eleyip servise sunun.