19 Mayıs 2014 Pazartesi

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 09:00 No comments

Mutfak: Türk
Süre: 40 dk

MALZEMELER

4 parça bonfile
200 gr. haslanmis fasulye
150 gr. margarin
2 çorba kasigi un
300 gr. süt
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi hindistan cevizi

YAPILIŞ TARİFİ

Bonfileleri kus yuvasi seklinde izgarada pisirin. Besamel sos için kizgin
yaga unu ilave edip kavurun. Bu islem bitince üzerine süt, karabiber, tuz
ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pisirin. Sonra kus yuvasi
bonfilelerin içine haslanmis fasulyeyi yerlestirerek, besamel sosunu ilave

edin. Yesil fistik, domates ve biberle süsleyerek servise sunun.

0 yorum:

Yorum Gönder