19 Mayıs 2014 Pazartesi

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 17:16 No comments

Mutfak: Türk
Süre: 45 dk

MALZEMELER

1 kg pazi ( 1 veya 2 demet)
3 orta boy sogan
1 kahve fincani ayçiçek yagi
1 yemek kasigi margarin
Tuz-karabiber
1 kahve fincani su

YAPILIŞ TARİFİ

1. Pazilarin kalin saplarini kesin, yaprak yaprak yikayin. Bir tencereye
yerlestirip üzerine 1 bardak sicak su ekleyin ve 1 tatli kasigi tuz koyun.
Kapali olarak 10 dk haslayin. Suyunu süzüp irice dograyin.

2.Ince dogranmis soganlarla yagi, kisik ateste 10 dk börttürün. Kiyilmis
paziyi katin, karistirarak altüst yapin; 1 kahve fincani su, tuz, karabiber ve

seker koyup kapali olarak 10 dk pisirin. Suyunu çekince atesten indirin.

0 yorum:

Yorum Gönder