23 Nisan 2014 Çarşamba

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 21:22 No comments

Mutfak: Türk
Süre:

MALZEMELER

200 gr. paket çikolata
500 gr. margarin
400 gr. seker
8 yumurta
600 gr. un
1 paket karbonat

YAPILIŞ TARİFİ

Çikolatayi iri olarak rendeleyin. Öte yanda margarini, sekeri ve yumurtalari
köpürünceye kadar çirpin. Unla karbonati birlikte karistirin. Sonra
korbonatli unla rende çikolatayi yumurtali karisima ilave edin ve hepsini
iyice karistirin. Bir kaç iç cevizi bir tarafa ayirdiktan sonra kalanini hamura
katin. Sonra bunu içini parsömen kagidiyla kapladiginiz kek kalibina koyun
ve ayirdiginiz cevizleri de hamurun üzerine serptikten sonra orta isili
firinda bir buçuk saat kadar pisirin. Pisme süresinin yarisinda kekin
üzerinin kararmamasi için üzerine parsömen kagidi yayip pisirmeye öyle
devam edin. Sonra dilim dilim keserek servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder