4 Ocak 2014 Cumartesi

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 02:46 No comments
Mutfak: Diger
Süre: 40-60dk

MALZEMELER

2 Adet Yağsız Biftek
1 Adet Havuç
1 Adet Patates
6 Adet Taze Fasulye
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
1 Diş Sarmısak
Tuz

YAPILIŞ TARİFİ

4-5 bardak suyu kaynatalım. Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp,
doğranmış havuç, patates ve iri doğranmış soğanı ilave edelim. Tuzunu ve
karabiberini ayarlayalım. Kapağını kapatarak pişmeye bırakalım. Düdüklü
tencerede yarım saat, çelik tencerede ise etler yumuşayana kadar

pişirelim

0 yorum:

Yorum Gönder