9 Ocak 2014 Perşembe

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 15:18 No comments
Mutfak: Türk
Süre:

MALZEMELER

1/2 Kg Eriste
1 Kase Nohut
2 Çorba Kasigi tereyagi
250 gr Kusbasi Et
1 Adet Sogan
1 Adet Domates
2 Su Bardagi Yogurt
3 Dis Sarmisak
Tuz, Karabiber
Kirmizibiber

YAPILIŞ TARİFİ

Eristeyi tuzlu suda haslayin. Tepsiye yayip, önceden isitilmis 200 dereceli
firinda 10 dakika tutun. Geceden islattiginiz nohutlari haslayin. 1 çorba
kasigi tereyagini tavaya alin. Eriyince yemeklik dogranmis sogan ile eti
tavaya ekleyin.
Domatesi küp küp dograyip tavaya alin. Tuzunu ve karabiberi ayarlayin.
Firindan aldiginiz eristelerin üzerine eti yayin. Dövülmüs sarmisakla
yogurdu karistirip, dökün. Kalan 1 çorba kasigi tereyaginda kirmizibiberi

yakin. Mantinin üzerine gezdirip servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder