20 Nisan 2014 Pazar

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 06:30 No comments

Mutfak: Türk
Süre:

MALZEMELER

4 Adet Kuzu Incik
1 Adet Kirmizibiber
1 Adet Dolmalik Biber
1 Çay Kasigi Salça
1 Adet Sogan
1 itre Su
1 Çay Kasigi Tane Karabiber
1 Çay Kasigi Rosemary
3 Adet Defne Yapragi
1 Tatli Kasigi Tuz
4 Adet Patates
8 Adet Taze Fasulye

YAPILIŞ TARİFİ

Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarin. Biberlerin çekirdek
yataklarini çikardiktan sonra iri parçalar halinde dograyin ve etin üzerine
ekleyin. Sulandirilmis 1 çay kasigi domates salçasini ilave edin.
Soganin kabuklarini soyduktan sonra iri iri dograyin. 1 litre suyu tencereye
aktarin. Son olarak 1 çay kasigi rosemary, 3 adet defne yapragi ve 1 tatli
kasigi tuzu tencereye aktarin. Etler yumusayana dek pisirin. Önceden
hasladiginiz patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder