Mutfak:
Türk
Süre:
60dk-Fazla
MALZEMELER
4 Parça
Piliç Göğüs
1 Adet
Yuvarlak Ekmek veya Tost Ekmeği
1 Adet
Yeşil Elma- Ufak Doğranmış
60gr.
Ceviz İçi- Kıyılmış
3 Adet
Yeşil Soğan-İnce Doğranmış
2 Çorba
Kaşığı Maydanoz - Kıyılmış
125 gr.
Mayonez
Dövülmüş
Karabiber
Ispanak
veya Marul Yapraklan - Sapları Ayrılmış
4 Adet
Domates - Dilimlenmiş
YAPILIŞ TARİFİ
Dilimlediğiniz
göğüs etlerini kayncıya kadar suda yaklaşık 25 dakika üzeri
kapalı
olarak hoşlayın. Kendi suyunda soğumaya bırakın.
Ekmeği,
tepesinden düzgün bir şekilde keserek içini oyun.
Elma,
ceviz, soğan, maydanoz. mayonez ve arzuya göre karabiberi bir
kapta
karıştırın. Ekmeğin içine sırasıyla yeşil yaprakları, piliç iç etlerini,
elmalı
harcı ve domates dilimlerini yayın. Bu işlemi ekmeğin içi dolana
kadar
tekrarlayın. En üste tekrar yeşil yaprakları yayıp, kapağı
yerleştirdikten
sonra alüminyum folyoya sararak bir gece buzdolabında
tutun.
Pasta
dilimi halinde keserek servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder