23 Nisan 2014 Çarşamba

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 21:04 No comments

Mutfak: Türk
Süre: 60dk

MALZEMELER

30 adet irice iç midye
10 adet ince ağaç çubuk
1 bardak un
Tuz
1,5 bardak sıvı yağ

YAPILIŞ TARİFİ

1. Midye içlerini temizleyip yikadiktan sonra kurulayin. Tuz katilmis unun
içinde altüst yapin ve karistirin.
2. Çubuklarin üzerine üçer dörder adet midye geçirin. Sonra da birali veya
karbonatli suya sokup çikartin. Kizgin yaga atarak 3-4 dk arayla pembe
renkte kizartin.
3. Kizaran midyeleri bir tabaga siralayin. Yaninda fistikli, cevizli ya da
ekmek içi, sarmisak ve sirkeyle yapilan taratorla servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder