1 Haziran 2014 Pazar

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 07:30 No comments


Mutfak: Dünya
Süre: 20-40 dk

MALZEMELER

1 Kg Pazi veya Ispanak
1 Sogan
2 Yumurta
2 Su Bardagi Lor Peyniri
1/2 Su Bardagi Light süt
5 Çorba Kasigi Galeta Unu
1/2 Su Bardagi Süt

YAPILIŞ TARİFİ

Pazi yapraklarini yikayip süzün ve iri iri kiyin. Sogani ince dograyip teflon
tavada biraz çevirin. Paziyi ekleyip tuz serpin ve orta ateste devamli
karistirarak diri kivamda pisirin. Ilinmaya birakin.
Firini 80 dereceye ayarlayin.Peyniri yarim su bardagi sütle karistirin.
Çirpilmis yumurta, pazi, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayin.
24 cm çapinda kalibi yagli kagitla döseyin. Karisimi döküp üzerine galeta
unu serpin. Firina verip 1 saat pisirin. 10 dakika dinlendirip kaliptan çikarin
ve servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder