Mutfak:
Türk
Süre:
60dk-Fazla
MALZEMELER
5 Parça
ince dövülmüs tavuk gögüs eti
1 Adet
patates
1 Adet
havuç
3 Yemek
kasigi haslanmis bezelye
3 Yemek
kasigi mantar
2 Yemek
kasigi margarin
5 Dilim
taze kasar peyniri
YAPILIŞ TARİFİ
Patates
ve havucu küçük küpler halinde dograyin.
Mantari
ince ince kiyin.
1 yemek
kasigi margarini eritip patates, havuç ve mantari soteleyin.
Bezelye,
tuz, karabiber ve kekik ilave ederek karistirin.
Iyice
dövülmüs tavuk gögüs etini bir kasenin içine yerlestirin.
Ortasina
hazirladiginiz harçtan yeterince ilave edip bohça seklinde kapatin.
Yaglanmis
tepsiye ters olarak yerlestirin.
Diger
tavuk etlerini de ayni islemi uygulayin.
Tavuklarin
üzerlerine kalan 1 yemek kasigi margarini sürün.
Yarim
çay bardagi su ilave ederek sicak firinda 15 dakika pisirin.
Kizaran
tavuklarin üzerine kasar peyniri dilimlerini yerlestirerek tekrar
firina
verin.
Peynirler
eriyince firindan çikarip üzerini ince dilimlenmis mantar ile
süsleyip
sicak olarak servis yapin.
0 yorum:
Yorum Gönder