1 Mayıs 2014 Perşembe

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 15:28 No comments


Mutfak: Fransa

Süre: 20-40dk

MALZEMELER

2 adet güvercin göğüs

2 adet güvercin budu

Zeytinyağı

5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç

10 adet porcini mantarı

3 çorba kaşığı demi glass sos

1 su bardağı kırmızı şarap

Taze kekik ve biberiye

YAPILIŞ TARİFİ

Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları

zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı

şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.

Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini

yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder