Mutfak:
Fransa
Süre:
20-40dk
MALZEMELER
2 adet
güvercin göğüs
2 adet
güvercin budu
Zeytinyağı
5 adet
küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
10 adet
porcini mantarı
3 çorba
kaşığı demi glass sos
1 su
bardağı kırmızı şarap
Taze
kekik ve biberiye
YAPILIŞ TARİFİ
Güvercin
göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları
zeytinyağında
ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı
şarabı
bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
Sebzeleri
ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini
yerleştirin.
Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder