7 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 17:00 No comments
Mutfak: Fransa
Süre: 20-40 dk

MALZEMELER

1/2 kg çilek
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1/2 kg sut
2 yumurta
2 yemek kaşığı seker
1 adet keçi boynuzu

YAPILIŞ TARİFİ

Sut nişasta ve seker güzelce karistirilir, icine keci boynuzu atilarak, kisik ateste surekli karistirilarak kaynayincaya kadar pisirilir. Diğer yandan yumurtalar cirpilir. Hazirlanan sutlu karisima birkac dakika sonra, hızlı hızlı karıştırılarak yumurtalar eklenir. Çilekler iri parçalar halinde doğranarak tartların içine konur. Üzerine hazırlanan kremadan eklenir ve buz dolabında bekletilir. Afiyet olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder