Mutfak:
Türk
Süre:
20-40dk
MALZEMELER
1 Kg
Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su
Bardağı Su
1/2
Çorba Kaşığı Tuz
125 gr.
Margarin
YAPILIŞ TARİFİ
1 kg
kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla
karıştıralım.Eti
kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini
alalım.Tuzladığımız
eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu
ekleyelim.Tencerenin
kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya
kadar
orta ateşte pişirelim.
Daha
sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile
birlikte
servis yapalım.
0 yorum:
Yorum Gönder