4 Ocak 2014 Cumartesi

Kavurma

Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk

MALZEMELER

1 Kg Kuşbaşı Kuzu Eti(Orta Yağlı)
1 Su Bardağı Su
1/2 Çorba Kaşığı Tuz
125 gr. Margarin

YAPILIŞ TARİFİ

1 kg kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp,yarım çorba kaşığı tuzla
karıştıralım.Eti kavuracağımız tencereye 125 gr. margarini
alalım.Tuzladığımız eti tencereye koyalım.1 su bardağı suyu
ekleyelim.Tencerenin kapağını kapatıp,etler,suyunu çekip kızarıncaya
kadar orta ateşte pişirelim.
Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile

birlikte servis yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder