21 Mayıs 2014 Çarşamba

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..

Posted by jinson on 19:30 No comments

Mutfak: Fransız
Süre: 60 dk

MALZEMELER

15 gr somon baligi
5 adet dilimlenmis zeytin
1 çay kasigi feslegen
Kibrit kutusu büyüklügünde kasar peyniri
Yarim domates
1 adet taze sogan
Yeteri kadar tuz, beyaz biber
1 su bardagi besamel sos
Yarim çay kasigi toz muskat
1/6 paket firan makarna (yarim kiloluk paketin 1/6 si)
15 gr fener baligi
15 gr lüfer
1 su bardagi feslegenli domates sos

YAPILIŞ TARİFİ

Firin makarnayi haslayin ve süzdürün. Sogan, sarimsak ve kusbasi
dogradiginiz baliklari bir tavada soteleyin. Içerisine taze sogan, dogranmis
domates, feslegen ve zeytin ilave ederek harç yapin. Bu harç ile
hasladaginiz makarnayi karistirin.
Üzerine besamel sos ve rende kasari koyarak firina verin. Firindan
çiktiktan sonra düz bir servis tabagi içinde, domates sos ve taze nane iie

süsleyerek servise sunun

0 yorum:

Yorum Gönder