20 Nisan 2014 Pazar
Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.
Yemekgurusu.com sitesine yönlendiriliyorsunuz..
Posted by jinson on 19:00
No comments
Mutfak: Fransa
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
1 Orta Büyüklükte Alabalik Fileto
2 Taze Sogan
4 Su Bardagi Su
2 Ortaboy Patates
1 Çorba Kasigi Sirke
1 Çay Bardagi Pirinç
YAPILIŞ TARİFİ
Soganlari ince ince kiyin. Patatesleri küp dograyin.Soganlarla birlikte 4 su
bardagi suda diri kivamda haslayin. Kiyilmis maydanoz ve tuz ilave edin.
Kaynamaya baslayinca yikanmis pirinci ekleyin. 10-15 dakika pisirin.
Alabaligi 1 çay bardagi su ile 5 dakika pisirin. Atesten alip derisini soyun
ve ince seritler halinde dograyin. Çorbaya ilave edin. Sirke ve gerekirse 1-
2 kepçe sicak su ekieyin. Pirinç yumusayana dek pisirin. Maydanozla
süsleyip servis yapin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder