Mutfak:
Türk
Süre:
40-60dk
MALZEMELER
80 gr
margarin
1 adet
temizlenmiş piliç (1 kilo 600 kg'lık 4 parçaya bölünmüş)
2 adet
doğranmış kuşbaşı kesimi havuç
2 adet
doğranmış kuşbaşı kesim patates
Yarım
bağ maydanoz
4 su
bardağı memba suyu
Yeterince
tuz ve biber
YAPILIŞ TARİFİ
Bir
tencereye margarini koyup kızdırın. Havucu ilave edin ve 3 dakika
kavurun.
Memba suyunu da tencereye koyarak kaynatın. Su kaynadıktan
15
dakika sonra 4 parça halindeki tavuğu ilave edin.
Tuzu
atarak 10 dakika kadar pişirin ve patatesleri ilave edin. 8 dakika
kadar
da hepsini birlikte pişirin ve son bir kontrol yapıp tencereyi ocaktan
alın.
Maydanozu serpip servise sunabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder