18 Mayıs 2014 Pazar

Pazılı Krep


Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 60dk

MALZEMELER

Krep hamuru;
1,5 su bardagi süt
1,5 su bardagi un
2 adet yumurta
1 çay kasigi baking powder
1 çay kasigi tuz
3 yemek kasigi siviyag ( kizartmak için)
Içi; 1/2 ölçü pazi kavurmasi

YAPILIŞ TARİFİ

1. Süt, un, yumurta, baking powder ve tuzu bir kapta karistirarak krep
hamuru hazirlayin.
2. Orta boy teflon tavayi isitip yaglayin. Krep hamurundan birer kepçe
dökerek altini ve üstünü kizartin.
3. Kreplerin içine 1-2 kasik pazi kavurmasi koyup rulo halinde sarin ve
firin kabina yerlestirin. Üzerlerine firçayla yag sürüp kasarpeyniri serpin ve

firinda hafifçe kizartin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder