Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
1 kg pazi ( 1 veya 2 demet)
3 orta boy sogan
1 kahve fincani ayçiçek yagi
1 yemek kasigi margarin
Tuz-karabiber
1 kahve fincani su
YAPILIŞ TARİFİ
1. Pazilarin kalin saplarini kesin, yaprak yaprak yikayin. Bir
tencereye
yerlestirip üzerine 1 bardak sicak su ekleyin ve 1 tatli kasigi tuz
koyun.
Kapali olarak 10 dk haslayin. Suyunu süzüp irice dograyin.
2.Ince dogranmis soganlarla yagi, kisik ateste 10 dk börttürün.
Kiyilmis
paziyi katin, karistirarak altüst yapin; 1 kahve fincani su, tuz,
karabiber ve
seker koyup kapali olarak 10 dk pisirin. Suyunu çekince atesten
indirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder