24 Haziran 2014 Salı

Magnolia Tatlısı


Malzemeler
 
1 litre süt
3 kaşık nişasta (yemek kaşığı)
1 yemek kaşığı un
1 yumurta ( sarısı)
1 çay bardağı şeker
1 paket vanilya
1 paket kremşanti
Muz, çilek
1 paket bebe bisküvisi 


Hazırlanışı
 
Öncelikle derin bir kabın içine sütü , unu, şekeri, nişastayı ve yumurta sarısını koyup tel çırpıcıyla karıştırın ve ocağa alın.
Kaynayıncaya kadar karıştırın ve kaynadıktan sonra vanilyayı ekleyip ocağı kapatın.
Ilıyınca da krem şantiyi de ekleyip mikserle çırpın.
Bebe bisküvilerini rondo dan geçirin.
Kaselerin tabanına muhallebi, sonra bebe bisküvisi tekrar muhallebi en üste yine bisküvi koyun.
Kenarlarına meyve aralara da muz gelecek şekilde süsleyin. (dilediğiniz gibi süsleyin )
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder