7 Mayıs 2014 Çarşamba

Tel Kadayıf Böreği

Mutfak: Türk
Süre: 40-60dk

MALZEMELER

300 gr. tel kadayıf,
250 gr. pastırma,
150 gr. dil peyniri,
150 gr. taze kaşar peyniri,
125 gr. margarin,
3 adet yumurta,
3 su bardağı süt,

YAPILIŞ TARİFİ

Yağlanmış bir fırın kabına kadayıfın yarısını döşeyin. Üzerine pastırma ve dil peynirini dizin.
Rendelenmiş kaşar peynirini üzerine serpin. Kadayıfın diğer yarısını üzerine döşeyin. Süt ve yumurtayı çırpın. Erimiş yağı ilave edin. Kadayıfın üzerine gezdirip biraz dinlendirdikten sonra 180°C fırında pişirin. Sıcak servis yapın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder