10 Mayıs 2014 Cumartesi

Koni Poğaça

Bu Tarife ve Bu Tarif gibi yüzlercesine artık Yemek Gurusu sitesinden ulaşabilirsiniz.




Bobin Şeklinde bir alüminyum folyo yapın (Ben iplik bobinlerini kullanıyorum). Daha sonra hazırladığınız ve uzun yuvarlak şekli verdiğiniz hamurları bu bobinlerin etrafına sarın, üzerini susamlayın ve fırına sürün. Üzerleri kızarıncaya kadar fırında kalsın ve daha sonra da çıkarın içi için hazırladığınız mezeyi doldurun ve Afiyetle Yiyin.. =))

Afiyet Olsun..

İçi için domates ve patates püresinden hazırlanmış maydanozlu bir karışım kullanabilirsiniz..








1. Aşama

2. Aşama

3. Aşama

4. Aşama

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder